A Tranquil Living Environment Inspired by Water from Box Design Studio

SHARE

Information

Box Design Studio Sdn Bhd

Address:

VO5-07-06, Level 7, Signature 1, Lingkaran SV, Sunway Velocity
Kuala Lumpur, Malaysia 55100

T: +603-2711 4047

Serenity takes on a modern twist with this stylish makeover of a semi-detached house situated at a piece of prime real estate in Puchong, surrounded by water. Designed by Box Design Studio Sdn Bhd, the sophisticated nature of this residence enhances the affluent lifestyle of its inhabitants.

Colours of Tranquility

Grey, white, brown and splashes of blue make up the colour composition of this stylish yet highly comfortable living space.

Au Naturel

Aged wood veneer and white marble stone texture pair off harmoniously to produce a dynamic visual that pays homage to the concept of living amidst nature.

Classy Finishes

Box Design Studio employs a plethora of luxurious materials and finishes to excite the human senses while putting forth a sophisticated aesthetic.

Comfort First

Lighting placements were strategised to afford the interior a refined yet balanced atmosphere, which enhances the selection of colours and materials.

Personalised Touches

Thoughtful design details were cleverly incorporated into the design to construct a home that is special for those who live in it.