Rejuvenating Ambience

SHARE

Information

X TWO CONCEPT 

TEL: +6012 393 7811

The design of a classy boutique beauty centre centres on the use of a modern industrial concept with warm and natural elements

reception area

BEAUTY INN CENTRE FACIALAn old three-storey shop lot with an aging façade was transformed into a classy boutique beauty centre by the designers with great success. Using a modern industrial concept, black furnishings, and strategic use of render finishing on the cement floor, this beauty centre has a truly grand ambience. In combination with neutral colours of white, grey, and black, vermillion, being the primary colour of the setting, infuses the space with a sense of vigour and warmth.

BEAUTY INN CENTRE FACIALBEAUTY INN CENTRE FACIALBEAUTY INN CENTRE FACIALCute cartoon muralThe reception area with its cement counter has a striking yet comfortable atmosphere. A stylish white curved wall opposite the reception leaves a sense of fluid cleansing purity. Soft yellow spotlights illuminate the products without distracting guests from enjoying the cosy environment. Cube-like seating areas serve as consultation areas. Cute cartoon animal murals contribute comfortable charm to the space. An in-house café serves as a relaxation spot. With marble countertop and glass bowl pendant lights, the beauty centre maintains a unique balance of quirkiness and sophistication.

treatment roomThe treatment rooms on the first and second floors are simple, cosy, and functional. Designed to evoke the classic feeling of relaxation and healing, each room puts customers at ease and allows them to enjoy their treatments to the fullest. Smooth stone flooring, rocky walls, and greenery imply the use of natural elements in the rejuvenating treatment process for guests.

BEAUTY INN CENTRE FACIALBEAUTY INN CENTRE FACIALBEAUTY INN CENTRE FACIALBEAUTY INN CENTRE FACIAL


For further information, visit X TWO CONCEPT.